Yazar : Red Wolf 11 Temmuz 2014 Cuma




Tor, internet üzerindeki kişisel bilgilerinizi gizleyebilmenizi ve anonim olmanızı sağlayan meşhur bir güvenlik aracıdır. Tor ile internette tamamen belirsiz olabilir ve yapacağınız tüm işlemleri bu belirsizlikle güvenli bir şekilde yapabilirsiniz. Yani en temelinde Tor sizin ip adresinizin gizlenmesini sağlıyor. 

Tor birden çok birbirine bağlı ve rastgele iletişim sürdüren perde sunuculardan oluşuyor. Siz bir siteye istekte bulunduğunuzda isteğiniz siteye ulaşana kadar birçok Tor sunucusu üzerinden şifrelenmiş bir şekilde karşı tarafa geçiyor ve siz son ulaşan makinenin ip adresini alıyorsunuz fakat bu makine de sadece kendinden önceki makineden haberdar. 

Tamamıyla bir güvenlik için Tor sürümü ile birlikte Tor Browser Firefox yazılımı da kuruluyor ve bu browser üzerinden gezinti yapabiliyorsunuz











{ 1 yorum... read them below or add one }

  1. Metehan Yardıma İhtiyacım Var. Benim Blog Çok Yavaş Açılıyor Düzeltemiyorum Yardım Ediver

    YanıtlaSil

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.