Yazar : Red Wolf 16 Aralık 2013 Pazartesi

De , que murió en el accidente y el papel de Fast and Furios'n coprotagonista Paul Walker se le ofreció a su hermano como él.




¿Quién murió trágicamente en un accidente de coche Fast and Furious (Rápido y Furioso) en lugar del hermano de la estrella de la serie Paul Walker podría venir.

La mayor parte de la filmación de la película realizada por el director James Wan y Universal funcionarios dijeron que el papel fue ofrecido al hermano de Walker, Cody Walker, pero que no hayan concluido anunciado.

Tarde llama la atención con su similitud con el 25-años de edad, Cody Walker lejos de un plató de cine no es un nombre. Llenar ese pequeño truco podría llenar el lugar de su hermano Paul curiosidad.

Bu Makaleyi Yanıtla

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.