Yazar : Red Wolf 5 Kasım 2013 Salı



Vicdansız anne bebeğini ölüme terk etti

Vicdansız anne 2 aylık bebeğini evde tek başına bırakarak tatile gitti. Talihsiz bebek açlık ve susuzluktan hayatını kaybetti.

Kocaeli 'nin Gölcük ilçesinde annesinin evde yalnız bırakarak tatile gitmesi sonucu açlık ve susuzluktan ölen ve cenazesi sahipsiz kalan bebek, yasal sürenin dolmasıyla GölcükBelediyesi ekiplerince teslim alındı. 

Gölcük 'te, anne Seçil M.D. 'nin evde yalnız bırakarak 9 günlük bayram tatiline çıkması sonrasında açlık ve susuzluktan ölen 2,5 aylık Berk bebeğin cenazesi Gölcük Belediyesi tarafından alındı. Gölcük Devlet Hastanesi morgunda bulunan ve yasal başvuru süresi içerisinde alınması yönünde herhangi bir başvuru yapılmayan talihsiz bebeğin cenazesi belediye yetkililerince alınarak cenaze töreninin yapılacağı Gölcük Tevfik Bıyık Camii 'ne götürüldü. 

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in olay sonrası yaptığı “Bebeğin cenazesini sahipsiz bırakmayız” açıklamasıyla harekete geçen Gölcük Kaymakamlığı ve Gölcük Belediyesi, Cumhuriyet Başsavcılığı 'ndan yasal sürenin dolduğuna dair onayı aldıktan sonra bebeğin cenazesini alarak defin işlemlerini yapmak üzere Tevfik Bıyık Camii 'ne götürdü.
  Gölcük Tevfik Bıyık Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazını İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı kıldırırken, cenaze törenine Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de katıldı. 

Kılınan cenaze namazının ardından talihsiz bebek Gölcük 17 Ağustos Mezarlığı'na defnedildi.




MEZAR TAŞINA 'BERK BEBEK' YAZILDI

15 gün sahipsiz kalan ve Gölcük Tevfik Bıyık Camii’nde öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından 17 Ağustos Mezarlığı’na defnedilen bebeğin mezar taşına ‘Berk Bebek’ yazıldı. Anne Seçil M.D.’nin katılmak için müracaat ettiği ancak güvenlik gerekçesiyle Cumhuriyet Başsavcılığı’nın izin vermediği cenaze törenine Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcük Kaymakamı Adem Yazıcı ve çok sayıda ilçe yöneticisi katıldı, mezarın üzeri çiçekle süslendi. İlçe Müftüsü Mehmet Yazıcı’nın dualarıyla toprağa verilen bebeğin henüz kimliği olmaması ve babası olduğu iddia edilen kişinin de sahip çıkmaması nedeniyle mezar taşına Berk Bebek yazıldı.




VİDEO


05 Kasım 2013 Salı


Bu Makaleyi Yanıtla

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.