Yazar : Red Wolf 5 Kasım 2013 Salı


a


OYUN AÇIKLAMASI

Ghosts’un hikayesi, 2000 yılında vizyona girmiş olan Traffic filminin Oscar ödüllü yazarı Stephen Gaghen tarafından yazılıyor. Yeni hikaye yıkıcı olaylardan 10 yıl sonra, Amerika Birleşik Devletleri’nin artık süper güç olmadığı ve hem ekonomisinin hem de devletinin küller içinde olduğu bir dönemde geçiyor. ABD’nin Özel Operasyonlar kuvvetlerinden kalan parçalardan oluşan Ghosts ekibi, ortaya çıkan teknolojik olarak üstün bir küresel güce karşı savaşıyorlar.

Meksika, Brezilya, Kaliforniya ve Antarktika gibi bölgelerde geçecek olan Ghosts’ta, Modern Warfare’dekinin aksine üstün bir kuvvetin değil, kaynakları kısıtlı ve biraz güçten düşmüş bir ekibin parçası olacağız. Başrol karakterlerinden bir tanesi ise eğitimli köpeğimiz Riley olacak. Operasyonlarımız sırasında sadece kendi hayatımızı değil sadık dostumuz Riley’in hayatını da biraz riskte atacağız. 

Modern Warfare hikayesinden bağımsız olacağı söylenen Ghosts hikayesinde bulunan birkaç referans, “Acaba o kadar da bağımsız değil mi?” sorusunu yine de akla getirtiyor. Modern Warfare serisindeki Scott Riley karakterinin lakabı “Ghost” idi ve şimdi de kameraların üzerinde olduğu ekibin adı “Ghosts”. Ghost’un maskesindeki kuru kafa ile CoD: Ghosts’taki Ghosts ekibinin sembolü birbirlerine pek de benzemese de ileride Scott “Ghost” Riley ile Ghosts ekibi arasında bir bağlantı çıkması mümkün olabilir. Ghosts’da bize yardımcı olacak eğitimli köpek dostumuzun adının Riley olması da ayrıca şüphe uyandırıyor




PLATFORM : PC 

İNDİRME : TORRENT  / İSO

TOPLAM BOYUT : 28 GB

Oyunun Satışa Çıkış Tarihi : 04.11.2013

CRACK : MEVCUT / RELOADED



Мinimum Sistem Gereksinimleri

OS: Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit

CPU: Intel® Core™ 2 Duo E8200 2.66 GHZ / AMD Phenom™ X3 8750 2.4 GHZ ya da daha iyisi

RAM: 6 GB RAM

HDD: 40 GB HD boş alan

Video: NVIDIA® GeForce™ GTS 450 / ATI® Radeon™ HD 5870 ya da daha iyisi

Sound: DirectX® compatible sound card

DirectX®: DirectX® 11


           COD-GHOST-RELOADED.TORRENT İNDİR  














Bu Makaleyi Yanıtla

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.