Yazar : Red Wolf 17 Ekim 2013 Perşembe

FIRESHOT (FS), modern savaşlar temel alınarak hazırlanmış yepyeni bir FPS (First Person Shooting-Birinci Şahıs Nişancı) oyunudur.



 FireShot modern savaşlar temel alınarak hazırlanmış yepyeni bir FPS oyunudur. Klasik FPS mantığına yeni bir bakış açısı getiren FireShot, üstün grafikleriyle size müthiş bir savaş deneyimi yaşatacak! Özel grup görevleri, birbirinden heyecanlı savaşlar ve müthiş grafiklerle bezeli FireShot’ta, hem savaşarak karakterinizi geliştirecek hem de gerçek bir savaşçı nasıl olunur bunu herkese göstereceksiniz! Modern silahlar ve roketatarların yanında 2. Dünya Savaşı silahlarını da barındıran FireShot, siz ve silah arkadaşlarınızın vazgeçilmez oyunu olacak! Bundan önce oynadığınız tüm oyunları unutun! Düşük özellikli bilgisayarlarda bile üstün bir performans sağlayan FireShot’ta müthiş savaşlar sizleri bekliyor!
img_4

Temel GereksinimlerÖnerilen
İşletim SistemiWindows XP,Windows VistaWindows XP,Windows Vista
İşlemciIntel P4 2G veya
Dengi İşlemciler
Intel Core 2G Çift Çekirdekli
veya Dengi İşlemciler
Ram512MB1024MB
Ekran KartıGeforce 6200 ve üstüGeforce 8600 ve üstü
DirectxDirectX9.0c

FireShot resmi sitesine  BURAYA TIKLAYARAK ulaşabilirsiniz.


img_5













Bu Makaleyi Yanıtla

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.