Yazar : Red Wolf 22 Ocak 2014 Çarşamba









  • Oyunu kurmak için gerekli araçlar ; 
    1.Battlefield Bad Company 2 : Torrent1 (TIKLA) Torrent2 (TIKLA)
    2.BFBC2_PC_Client_R11_795745_Patch: >>>Tıkla İndir<<<    Patchı Torrent  olarak indir (Tıkla)
    3.Punk Buster Setup Download (TIKLA)
    4.Emulator Nexus Dosyası: >>Tıkla indir<<



    Kurulum Anlatımı

    Oyunu indirdiniz ve kurdunuz (CRACK YAPMAYIN) Sonra 2.4 gb'lik patchı indirip kurdunuz sıra geldi Punkbustere; Punkbusteri kurup güncellemesini yapınız (yapamazsan videodan izle) Sonra ; 

    Emulator NexusBF: BC2 b313

    Üstteki dosyayı indirip rar içindeki dll'yi  oyun klasörüne atın. Normal oyun exesinden oyunu açın. Güncelleme gibi bir hata verirse oyun klasörü içindeki BFBC2Updater ile oyunu güncelliyoruz. 


    Oyuna Giriş


    #1 İlk olarak Emulator Nexus forumuna üye oluyoruz: Forum
    Forum Email ve şifremiz önemli aklımızda tutuyoruz ve aşağıdaki adımları izleyerek servera giriş yapıyoruz.

    #2 http://forums.emulatornexus.com/bf/ : Adresine girip serverler online mı diye bakıyoruz. Eğer online ise Videodaki adımları izleyerek oyunu oynuyoruz.
    ..

    ..


    VIDEO ESKIDI FAKAT AYNI PRENSIP UYGULANIYOR OYUNU KURUP UPDATE YAPIYORSUNUZ.DLL DOSYASINI OYUN KLASÖRÜNE ATIYORSUNUZ VE OYUNU NORMAL EXE DEN AÇIYORUSUNUZ FORUM ŞİFRE VE USERNAME İLE GİRİŞYAPIYORSUNUZ.

    Eğer güncel değilse sürümünüz.http://forums.emulatornexus.com/bf/?download bu siteden yandaki bölümden emulator dosyasını indireceksiniz.  

    Bu Makaleyi Yanıtla

    Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

    RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

    - Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.