Yazar : Red Wolf 10 Kasım 2013 Pazar



Oyun Hakkında

Zombi salgını insanlığı bir kez daha vuruyor. Zombilerin şehirler de dahil küçük kasabaları bile bastığı Class3′te, insanoğlunun nesli tükenmek üzere. Zombilerden kaçmak bir yana açlıkla da mücadele ediyorsunuz. İşte bu nokta da karşınıza çıkan soru ise “Kaçarak kısa bir süre daha yaşamak mı, yoksa mühimmat bulmak için zombilerin arasına dalmak mı?” olacak..

Undead labs tarafından Xbox Live için özel olarak geliştirilenState of Decay, açık dünya oynanışının yanı sıra sahip olduğu grafik motoruyla da dikkatleri üzerine çekiyor. Crytek’in CryEngine 3 grafik motorunu kullanan oyun, gece gündüz dönüşümü gibi artıları da oyunculara sunuyor.

Zombilerin bir kez daha insanlığı tehtid edeceği oyunda iki kişilik co-op moduna da yer verilmiş. Planınızı yapıp harekete geçin.

________________________________________________________________
İNDİRME / DOWNLOAD

BOYUT : 1.80 GB

TORRENT

_____________

PARTLI OLARAK 

---------


Rar şifresi : www.fulloyun.com


________________________________________________________________


Minimum Sistem Gereksinimleri 

İŞLETİM SİSTEMİ : XP SP3 / W7 / VİSTA
İŞLEMCİ : Core 2 Duo 2.4GHz (E6600) / Athlon X64 3400
EKRAN KARTI : Radeon HD 2600 XT / GeForce 9600 GSO / Intel HD 3000
BOŞALAN : 3 GB
RAM : 2 GB
















Bu Makaleyi Yanıtla

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.