Yazar : Red Wolf 8 Kasım 2013 Cuma





TÜRKİYE NİN TÜRBANA DOLANDIĞINI VE ÖĞRENCİ EVLERİNİN AYRILMASI ÇALIŞMALARININ YAPILDIĞINI MI ZANNEDİYORSUNUZ ? 

YARATILAN SUNİ GÜNDEMİN ARKASINDAKİ VAHİM TABLO İŞTE BURADA !

Kürdistan Ankara'da kuruluyor !

Askerliğini Nusaybin’de yapıp, dönen askerin söylediği SÖZE dikkat:

“Artık karakollara bile bayrak asamıyoruz!..”

Mardin Nusaybin’de PKK-BDP’liler kalkışma provası yapıyor. Sözümona Suriye sınırına inşaa edilen duvara karşı çıkan PKK-BDP’lilerin açtığı pankart her şeyi özetliyor:

“Ne Lozan ne duvar bizi ayıramayacak...”

Bunlar da kalkışma provasındaki konuşmalar:

Ertuğrul Kürkçü: 1914'te çizilen sınırlarla Kürdistan dörde bölündü. Kürdistan'dakihalklar uyandı ve uyandığını dünyaya ilan etti. Kürtleri ayıran sınırları hiçbir zaman kabul etmediniz. Dünyada sınırlar kalkarken, Kürdistan'ın sınırlarla birbirinden ayrılması doğru değil.

Ahmet Türk: Bugün dört parça Kürdistan'ın, birleştirilmesi aşamasındayız. Kürdistan'a özgürlük aşamasındayız. Dört parça Kürdistan, özgür ve demokratik bir yaşam istiyor. Bu talepler elde edilinceye kadar mücadele edeceğiz. Bu yüzyıl Kürt halkının yüzyılıdır.

Selahattin Demirtaş: Kürtler özgür yaşamak istiyor.Türk Ordusu giremediği için Suriye'de çeteler eliyle savaş yürütüyor. Baktılar ki oradaki devrimi durduramıyorlar, baktılar düne kadar terörist dedikleri halk, kendi düzenini kurmuş, bu kez duvar ve perde çekmeye çalışıyorlar. Bizler eğer bunu kabul edersek, 100 yıl önce yaşananlar tekrarlanacaktır. Bedeli ağır mı olur? Bunu düşünmeyeceğiz. Çünkü kendi toprağımızda köle olarak yaşamayacağız. Biz sınırları kabul etmeyeceğiz. Kobani ve Kamışlı neyse, Kızıltepe ve Nusaybin odur.

-KÜRDİSTAN’I ANKARA’DA KURDURMAK-

Gelelim büyük fotoğrafa:

AKP iktidarının da desteğiyle Barzani Erbil’de “Kürt Konferansı” düzenleyip,“dört parçayı” liderliğinde birleştirecekti. Ancak PKK paylaşımda büyük pay isteyince, konferans tam 3 kez ertelendi.

İktidar yandaşı Yeni Şafak’ın haberine göre, “Ankara Kürt gruplar arasındaki tıkanıklığı gidermek” için devreye girmiş. Ertelenen konferansın ilk ayağı Ortadoğu Barış Araştırmaları Merkezi öncülüğünde9-10 Kasım’da Ankara’da yapılacakmış.

Seçilen tarihe bakın, yeter!..

Siz hâlâ Türkiye’nin türbana dolandığını ve öğrenci evlerinin ayrılması çalışmalarının yapıldığını mı zannediyorsunuz?!.

Bu Makaleyi Yanıtla

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.