Yazar : Red Wolf 2 Kasım 2013 Cumartesi

En çok kullanılan tarayıcılar listesi!
Kasım 02
Dünyanın en hızlı internet tarayıcısı olarak bilinen Chrome, uzun zamandır düşüş içerisinde. Son yıllarda yaptığı güncellemeyle bilgisayarların güç tüketimini arttıran Chrome, tahtını çoktan IE’ye kaptırmış gibi gözüküyor.
The next web isimli analiz ortamının ekim ayı için yaptığı 2. çeyrek analizlerine baktığımızda Chrome’un dünyaca ünlü tarayıcılar listesinde 3. sırada olduğunu görebiliyoruz. Bununla beraber chrome, son2 yılın en düşük pazar payına sahip olan web tabanlı tarayıcısı olduğu da açıklandı.
En çok kullanılan tarayıcılar istatistiğiEn çok kullanılan tarayıcılar istatistiği
Dünya genelinde internet ortamında 58.23 gibi bir kullanıcıya sahip olan IE, Diğer tarayıcıların hepsini devirmiş gibi gözüküyor. Bunun en büyük nedenlerinden biri, son dönemlerde çıkarttığı versiyonlar ile büyük bir hız ve performans kazanmış olmasıdır.
Listenin 2. sırasında ise Mozilla firmasına ait Firefox tarayıcısına ait. Firefox, dünya genelindeki tarayıcılar arasında 18.70′lik bir paya sahip.
Son olarak Chrome’a da geecek olursak Chrome 15.96′lık bir pazar payıyla listenin 3. sırasında geliyor.

Bu Makaleyi Yanıtla

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.