Yazar : Red Wolf 20 Eylül 2013 Cuma

imageMinimum System:
Processor: Pentium D 820 2.8GHz/Athlon LE-1640
GPU: GeForce 510/Radeon HD 5450 512MB
1 GB RAM
Win Xp 32
DX 9
8.5 GB

Repack Info (RePack ile ilgili Detaylar):
Ripped nothing (RIP Esnasında hiçbir dosya silinmemiş çıkarılmamıştır)
Audio & Video (Ses ve video kalitesi):100%
Language: English, Swedish (İngilizce ve İsveççe Dil seçenekleri)
Original Size (Orginal Boyut): 5.01 GB
Repack size (RePack Boyutu): 2.98 GB
FIX:Included [Mini-Img from 3DM]
Average Installation time (Ortalama Kurulum Süresi): 10-15 Minutes/Dakika (for a QUAD-CORE / 4 Çekirdekli Makineler için)
image
image
image
image
image
image
image
image
image
INSTALLATION / KURULUM:
1) Turn OFF your Antivirus and all other programs running (Önce antivirüsünüzü pasif duruma getirin ve çalışan tüm programları kapatın)
2) Mount/burn the Image file (İndirmiş olduğunuz ISO imaj dosyasını UltraISO veya Daemon Tools ile sanal sürücüye ekleyin)
3) Run Setup.exe (Sanal sürücü içindeki Setup.exe ile kurulumu başlatın)
4) After installation is complete, Download RELOADED FIX and use it to play the game in FULL MODE (Kurulum tamamlandıktan sonra RELAODED FIXi indirin ve Fix içindeki 2 dosyayı oyunun kurduğunuz yere kopyalayın. Böylece oyunu FIXlemiş olacaksınız)
5) Play! (Ve Artık Oyunun keyfini çıkarın)
NOT: Eğer FIX için IMAJ dosyası ile uğraşmak istemiyorsanız, Kurulumu yaptıktan sonra RELOADED FIXi indirip kullanabilirsiniz. İndirdiğiniz ISO imaj dosyası içindeki MDF ve MDS uzantılı dosyaları FIX için kullanmanıza gerek yok.

{ 2 yorum... read them below or Comment }

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.