Yazar : Red Wolf 16 Ağustos 2013 Cuma



ARKADAŞLAR PROFİLİ ARKADAŞLARINIZA FELAN  ŞİKAYET ETTİRMEKLE FACEBOOK HESABI KAPANMAZ. 



EĞER BİR KÜFÜR / ARGO / TEHDİT / ŞANTAJ / KÖTÜYE KULLANIM / DOLANDIRICILIK VS.VS.. GİBİ DURUM SÖZ KONUSU İSE MESAJI  / YORUMU YADA PROFİLİ İLGİLİ SEÇENEKLERLE ŞİKAYET EDİN.


PEKİ ŞİKAYET ETTİM NE OLACAK ŞİMDİ?
ŞİKAYET ETTİM KAPANIR MI?


FACEBOOK HERKESİN ŞİKAYETLERİNİ/BİLDİRİMLERİNİ GÖRÜŞLERİNİ İNCELEMEKTEDİR. BUNUNLA BERABER İLGİLİ CEVABI SİZE KISA SÜREDE BİLDİRİR. EĞER BİR KÖTÜYE KULLANIM SÖZ KONUSU İSE HESAP HAKKINDA GEREKLİ İŞLEM YAPILIR










DETAYLI BİLGİ 

Facebook'ta birini şikayet ettiniz. Peki sonra bu şikayetiniz nerelerden geçiyor biliyor musunuz?
facebook şikayetFacebook'ta bir profil veya sayfayı şikayet ettiğinizde ne olduğunu biliyor musunuz? Eminiz bugüne dek bu raporlama işleminin detayını bilmiyordunuz. Bugün Facebook'un da tanımıyla şikayet mekanizmasının nasıl uygulandığını sizlere anlatacağız.
Facebook'ta bir kullanıcı şikayet butonuna tıkladığında şikayet edilen sayfa Fare Kapanı'na giriyor bir nevi. Facebook'un Güvenlik, Nefret ve Taciz, Erişim ve Küfür olmak üzere 4 koldan bu raporlar kontrol  ediliyor ve 7 gün 24 saat bu mekanizma çalışıyor.
900 milyon üyesi bulunan Facebook'un tüm şikayetleri belirli şekilde ayırması ve sıralamasını doğrusu taktir etmek gerekiyor.

{ 1 yorum... read them below or add one }

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.