Yazar : Red Wolf 30 Ağustos 2013 Cuma


Call of Duty: Ghosts
Call of Duty Ghosts Kapak Resmi.jpg
Kapak Resmi
Geliştirici(ler)Infinity Ward
Yayımcı(lar)Activision
Yapımcı(lar)Mark Rubin
Yazar(lar)Stephen Gaghan
SeriCall of Duty
Oyun motoruIW Engine
Platform(lar)Microsoft Windows
PlayStation 3
PlayStation 4
Xbox 360
Xbox One
Wii U
Çıkış tarih(ler)i5 Kasım 2013
Tür(ler)iBirinci Şahıs Nişancı
Biçim(ler)Tek Oyunculu
Çok Oyunculu
Kooperatif Oynanış
OrtamDVDBlu-rayÇevrimiçi Dağıtım
GirişKlavyeFare,Gamepad
Call of Duty: GhostsInfinity Ward, Neversoft ve Raven Software tarafından geliştirilen,Activision tarafından ise yayımcılığı yapılacak olan video oyunudur.

Hikaye

ABD bilinmeyen bir güç tarafından istila edilmiştir ve devlet dağılmış durumdadır. Ghosts adlı bir tim ise bu güce karşı savaşmaktadır. Call of Duty: Ghosts, bu timin hikayesini konu alıyor. Oyuncuların yöneteceği karakter Ghosts timinin bir üyesi olacak.

Oynanış

Call of Duty: Ghosts'da, diğer oyunların aksine tek bir karakter yönetilecek. Bu karakter diğer oyunlardaki karakterlere göre daha hareketli olacak. Koşarken hiç durmadan engellerin üstünden atlayabilecek, kayabilecek ve duvar gibi nesnelerin kenarlarından yana eğilerek ateş edebilecek. Ghosts'da yapay zeka da gelişmiş durumda. Balıklar bile en küçük hareketlere tepki verecek. Oyunda Ghosts ekibinin köpeği de olacak. Oyuncular bu köpeği çevreyi araştırmak, bombaların yerlerini bulmak veya düşmanların üzerine saldırtmak için kullanabilecek.

Grafik

Call of Duty: Ghost, yeni bir grafik motoru yerine önceki oyunlarda kullanılan grafik motorunun geiliştirilmiş versiyonunu kullanacak. Bu motor sayesinde ışıklandırmalar daha kaliteli olacak. Güneş ışığı, ağaçların ve cisimlerin arasından sızabilecek, çevredeki ışıklar yansıyabilecek, havadaki tozlar görülebilecek. Dairesel nesneler artık köşeli olmayacak. Oyunda dinamik haritalar bulunacak. Bu sayede çevre zarar görebilecek.




{ 2 yorum... read them below or Comment }

  1. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.

    YanıtlaSil

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.