Yazar : Red Wolf 29 Temmuz 2013 Pazartesi

Silinen Dosyaları Geri Getirme Programı

Recover My Files Ekran Görüntüsü
Recover My Files Ekran Görüntüsü
Yanlışlıkla sildiğiniz hatta geri dönüşüm kutusundan bile sildiğiniz dosyaları ya da virüs bulaştığı için kaybettiğiniz veya yazılım çökmesinden kaynaklanan veri kayıplarınızı geri getirmenin güvenli yollarından biri profesyonel ve uzman bir yazılım Recover My Files sizi büyük dertlerden kurtarabilir.
Her türlü Word, Excel, PowerPoint belgesini, resim ve grafik dosyalarını, ZIP ve RAR uzantılı sıkıştırılmış arşiv dosyalarını, Outlook ve Outlook Express'den sildiğiniz e-postaları ve daha aklınıza gelebilecek birçok dosyayı sildikten sonra tekrar bilgisayarınıza geri getirebilirsiniz.






Deneme Sürümü





Dil Desteği:
İngilizce





İşletim Sistemi:
Win7/Vista/2003 Server/WinXP/Win2000

Bu Makaleyi Yanıtla

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.