Yazar : Red Wolf 27 Mart 2013 Çarşamba

CCLEANER

CCleaner Ekran Görüntüsü
CCleaner 4.00.4064 İndir CCleaner bir sistem optimizasyon ve güvenlik aracıdır. Sisteminizdeki kullanılmayan dosyaları silebilmektedir. Neleri Temizleyebilir: Internet Explorer Temporary files, URL history, cookies, Otomatik form tamamlama geçmişi, index.dat. Firefox Temporary files, URL history, cookies, download geçmişi. Windows Çöp kutusu, Son Açılan Dökümanlar, Temporary files ve Log dosyaları. Registry Temizleyicisi Kullanılmayan ve eski kayıtlar: Dosya Uzantıları, ActiveX Kontrolleri, ClassIDs, ProgIDs, Uninstallers, Shared DLLs, Fonts, Help Dosyaları, Dosya Yolları, Icons, Hatalı kısayollar ve ... Üçüncü-parti uygulamaların geçici ve geçmiş dosyaları Opera, Media Player, eMule, Kazaa, Google Toolbar, Netscape, MS Office, Nero, Adobe Acrobat, WinRAR, WinAce, WinZip ve daha da fazlası...






FRAPS

Fraps Ekran Görüntüsü
Fraps adlı program oyunlarda video çekmenize yarayan bir programdır. Programdaki ayarlamaları yaptıktan sonra oyuna girip ayarladığınız tuş ile kaydı başlatabilir ve durdurabilirsiniz.







Advanced SystemCare

Advanced SystemCare Free Ekran Görüntüsü
Advanced SystemCare (WindowsCare) Free, işletim sisteminizi onarmaya ve optimize etmeye yarayan çok güçlü bir ücretsiz bakım aracıdır. Tek-Tıklama ve Hepsi-Biryerde şeklinde kullanabileceğiniz çözüm ve koruma araçlarını içerir. System Mechanic programını da hatırlatan bu uygulama rakibine göre ücretsiz olması avantajını taşımaktadır.

Tek-Tıklama ile Her Gün!
Spyware ve Adware zararlılarını kaldırın
Güvenlik açıklarına önlem alın
Gizlilik koruması sağlayın
Kayıt defteri hatalarını düzeltin
Geçici dosyaları temizleyin
Başlangıcı temizleyin
Windows'u onarın
Sisteminizi hızlandırın
Sabit diskinizi birleştirin
Sisteminizi optimize ederek en iyi hale getirin







Photoscape

Photoscape Ekran Görüntüsü
Photoscape, eğlenceli ve kolay bir fotoğraf düzenleme ve onarma programıdır.

Özellikleri:
Photoscape fotoğraflarınızı görüntüler, slideshow olarak izleyebilmenizi sağlar
Resminizi yeniden boyutlandırma, ışık ve renklerini düzeltme, beyazlığını dengeleme, arkaışık düzeltme, konuşma pencereleri ve balonlar ekleyebilme, yazı ekleme, kesme, filtre uygulama, kırmızı göz düzeltem vb. editör işlevleri sunar.
Photoscape, fotoğraf kombinasyonu yapabilir
Animasyonlu gif oluşturabilir
Ekran görüntüsü yakalayıp, kaydedebilir
Ekrandan bir renk tonunu dahi Photoscape ile alabilirsiniz




Bu Makaleyi Yanıtla

Subscribe to Posts | Subscribe to Comments

RedWolf'un Bloguna Hosgeldin

- Copyright © < Rw > - Blogger - Designed by RedWolf Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan "yer sağlayıcı" olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu sebeple, sitemiz "uyar ve kaldır" prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sikayet@torrent-oyun.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Bizle iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde size dönüş yapılıp gerekli bilgi verilecektir.